Kérdése van?
Hívjon bizalommal!
+36 20 930 98 30
H-P: 8:00 - 18:00
Sz: 8:00 - 12:00

« Vissza a főoldalra

Szúnyogháló szerelés
Miskolc, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Eger

A szúnyoghálók manapság eléggé elterjedtek, hiszen nagyszerűen megvédik otthonunkat, munkahelyünket a különböző szárnyas betolakodóktól. Egy szúnyoghálót felszerelve, már a nyári éjszakákon is nyugodtan nyitva hagyhatjuk az ablakokat, nem fog berepülni a szúnyog, a légy, a muslica, katicabogár, darázs. Egy erősebb szúnyogháló akár a mostanában egyre több problémát okozó márvány poloska behatolásától is megvédi otthonunkat.

A szúnyoghálók komolyan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Nyáron a nagy meleg, a tűző nap, a hevesebb viharok, télen a hideg és a fagy, ami komolyabban igénybe veszi a szúnyoghálók szerkezetét.
Továbbá előfordulhat, hogy egyéb események miatt elszakad a szúnyogháló anyaga, vagy egyéb alkatrészek mennek tönkre benne idővel, egyszerűen a használatukból eredő elhasználódás miatt.

Mi, az FPRedőny Árnyékolástechnika már több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztos kezekkel szereljünk fel és javítunk meg szúnyoghálókat. Amennyiben szúnyogháló felszereléssel vagy javítással kapcsolatban szeretné a segítségünket kérni, abban az esetben hívjon minket!

Szúnyogháló rugó javítása

Gyakori probléma, hogy a beszerelt szúnyogháló rugója romlik el. Ezt a problémt csak a szúnyogháló rugójának cseréjével lehet orvosolni.

Elszakadt szúnyogháló javítása

Előfordul, hogy a beszerelt szúnyogháló elszakad, aminek több oka is lehet. A lehető legrosszabb, ha ilyenkor magunk próbáljuk befoltozni a lyukat. Sajnos a szúnyogháló bármennyire is úgy tűnik, nem egy ruhadarab.
A házilag elvégzett foltozás után már nem fog védeni ugyanúgy a rovaroktól a szúnyogháló, és esztétikailag sem lesz szép a végeredmény. Ilyen esetben csak a szúnyogháló teljes cseréje kerülhet szóba.

Szúnyogháló mágnescsík csere

A rolós szúnyoghálókban található mágnescsík feladata, hogy rögzítse a mozgó szúnyoghálórészt. Azonban a mágnescsík meghibásodhat, leválhat, elszakadhat, így már nem fogja ellátni eredeti funkcióját. Ebben az esetben csak a szúnyogháló mágnescsík cseréjével tudjuk orvosolni a problémát.